KRESTON ALBANIA KA ÇDO GJË QË JU NEVOJITET

Ne përpiqemi të ofrojmë shërbim cilësor dhe të krijojmë marrëdhënie afatgjata me klientin.

Misioni ynë

Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të përparojnë duke u ofruar atyre një gamë të gjerë të shërbimeve profesionale individuale dhe për biznesin, produkteve dhe zgjidhjeve për t’i ndihmuar ata të menaxhojnë më mirë financat dhe punonjësit e tyre. Ne ruajmë një kulturë profesionale që është mbështetëse për biznesin.

Vizioni

Që në fillim qëllimi ynë ishte krijimi i një kompanie konsulence,
unike në treg, e identifikueshme nga shërbimet e saj mjaft cilësore, përveç marrëdhënies dhe besueshmërisë së vazhdueshme të klientelës së saj të gjerë.

Shërbimet

Vëmendje individuale: Ne do ta trajtojmë secilin klient me kujdesin maksimal; ne do të zhvillojmë dhe mbajmë një marrëdhënie të fortë personale; ne do të ofrojmë shërbime me një angazhim për profesionalizëm, besim dhe nivelin më të lartë të integritetit personal dhe profesional.

Këshillim Financiar Ekspert!

Z

Merrni menaxhimin më të mirë financiar për biznesin tuaj

Ne ofrojmë shërbim mjaft cilësor, këshilla gjithëpërfshirëse, të dhëna në një mënyrë miqësore dhe profesionale, në të cilat mund të mbështeteni.
/

Të bëra veçanërisht për kërkesat tuaja

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë ekspertizë teknike, zgjidhje inteligjente të problemeve dhe këshilla proaktive të biznesit.
T

Klienti mbi çdo gjë tjeter

Specializuar në shërbimet e taksave dhe kontabilitetit për bizneset e vogla dhe individët, por ekspertiza jonë nuk mbaron këtu.

Shërbimet tona

Eksplroroni shërbimet që ne ofrojmë 

Auditimi dhe sigurimi

Ne mund të përqëndrohemi në rreziqet e keqkuptimeve materiale në pasqyrat financiare. Përveç një kontrolli, një sërë shërbimesh të tjera të sigurimit mund të përshtaten për nevojat tuaja.

Auditimi dhe sigurimi

Të vendosur për t’ju shërbyer

Taksim personal & Korporatë

Kompleksitetet e blerjeve, largimeve dhe flotacioneve ndërkombëtare kërkojnë këshilla nga specialistë me përvojë të mësuar me kërkesat lokale.

Taksim personal & Korporatë

Të vendosur për t’ju shërbyer

Shërbime kontabiliteti

Kreston ofron një gamë të plotë të shërbimeve të kontabilitetit dhe të jashtme për të ndihmuar biznesin tuaj të zhvillohet dhe të rritet në vend ashtu edhe në rang ndërkombëtar.

Shërbime kontabiliteti

Të vendosur për t’ju shërbyer

Menaxhimi i rrezikut

Kreston ofron siguri të vazhdueshme se rreziqet e mundshme për strategjinë e biznesit tuaj janë vlerësuar dhe menaxhuar në mënyrë të duhur.

Menaxhimi i rrezikut

Të vendosur për t’ju shërbyer

Ristrukturimi dhe falimentimi

Zgjidhjet në përgjithësi duhet të përfshijnë entitete të shumta biznesi, duke iu nënshtruar procedurave zyrtare të ndryshme në shumë juridiksione.

Ristrukturimi dhe falimentimi

Të vendosur për t’ju shërbyer

Financat e korporatave

Arritja jonë globale do të thotë që anëtarët tanë mund t’ju ndihmojnë të menaxhoni dhe zgjeroni operacionet tuaja ndërkombëtare.

Financat e korporatave

Të vendosur për t’ju shërbyer

Sektorët tanë

Tregu me pakicë

Kreston njeh industrinë e shitjes me pakicë nga brenda. aktiviteti në internet është gjithnjë e më i rëndësishëm, dhe ka një presion në rritje për tregtinë ndërkombëtare, në mënyrë që të sigurojë rritjen dhe luftimin e rritjes së kostove.

Shkenca Teknike dhe e Jetës

Sektori i teknologjisë dhe telekomunikacionit, media dhe shkencat e jetës po ecin me hapa gjigandë. Kreston ka kuptueshmëri të gjerë të tendencave dhe çështjeve gjithnjë e në ndryshim me të cilat përballet industria.

Firmat e Shërbimeve Profesionale

Kreston punon me një gamë të gjerë të ofruesve të shërbimeve profesionale, duke përfshirë firmat inxhinierike, arkitektët, bizneset e pasurive të patundshme, etj.

Bamirësi, jo për Fitim dhe Edukim

Kreston ka një traditë të fortë të ofrojë shërbime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë për sektorët e bamirësisë, jo-fitimprurëse dhe arsimore.

Sektori Publik

Kreston ka një përvojë të konsiderueshme duke punuar me klientët në qeverinë qendrore dhe lokale, shëndetësinë publike, arsimin, shërbimet publike dhe strehimin social, në të gjitha pjesët e botës.

Sporte

Kreston ka një përvojë të pasur duke ndihmuar organet sportive, klubet dhe profesionistët me kërkesat e tyre të kontabilitetit, duke siguruar që çështjet e tyre financiare të merren me efikasitet ndaj taksave.

Industria përpunuese

Shumë biznese po përdorin avantazhet e kostos së prodhimit në ekonomitë në zhvillim të Azisë Juglindore, Indisë, Brazilit dhe Evropës Qendrore dhe Lindore.

HORECA

Me kërkesat gjithnjë e në ndryshim të klientëve, firmat në industrinë e udhëtimit, mikpritjes dhe turizmit duhet të jenë plotësisht të përqendruar në biznesin e tyre.

Dhe më shumë…

Kreston ka vite përvojë pune në sektorë të ndryshëm; ne e kuptojmë që biznesi i secilit klient është unik. Ne mund të ofrojmë një shërbim cilësor për ju kurdo që ju keni nevojë për ne.

Pse të zgjidhni ne?

Ne i ndihmojmë klientët tanë të arrijnë ambiciet e tyre dhe të rritin bizneset e tyre të suksesshme duke u ofruar atyre këshilla dhe shërbime profesionale bazuar në përvojën e vërtetë të kompanisë.
Ne e pranojmë që suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me suksesin e klientëve tanë, dhe me këtë në mendje kemi vendosur vlerat tona kryesore të biznesit.

RRETH KOMANISË JONË

Kreston Albania është një ofrues i shërbimeve këshilluese të biznesit me karriera të disponueshme në Shërbimet Financiare, përfshirë Kontabilitetin, Shërbimet e Taksave dhe Auditimit, Shërbimet e Menaxhimit të Punonjësve, përfshirë Përfitimet dhe Sigurimet, dhe një gamë të gjerë shërbimesh të tjera këshilluese. Kreston Albania, me një staf shumë profesional synon të ofrojë shërbime të një cilësie të lartë standarde, si dhe ato dinamike dhe të orientuara drejt tregut.

Veçoritë tona

n

Profesionalizëm

Duke kombinuar ekspertizën, përvojën dhe energjinë e stafit tonë, çdo klient merr vëmendje të ngushtë personale dhe profesionale.
Standardet e larta, shërbimi dhe stafi i specializuar tregojnë ndryshimin midis performancës sonë të jashtëzakonshme dhe firmave të tjera.
Ne sigurohemi që çdo klient të shërbehet nga ekspertiza e gjithë firmës tonë.

}

Përgjegjshmëri

Ne jemi të përgjegjshëm. Kompanitë që zgjedhin firmën tonë mbështeten në këshillat kompetente, personel të shpejtë dhe të saktë. Sigurimi i shërbimeve totale financiare për individët, bizneset e mëdha dhe të vogla dhe agjencitë e tjera.
Përmes punës së palodhur, ne kemi fituar respektin e biznesit dhe komuniteteve financiare. Ky respekt ilustron talentin, përkushtimin dhe aftësinë tonë për t’u përgjigjur shpejt.

Kualitet

Reputacioni i Kreston Albania pasqyron standardet e larta që kërkojmë nga vetvetja. Qëllimi kryesor si një këshilltar i besueshëm është të jetë i disponueshëm për të ofruar këshilla inteligjente për t’u mundësuar klientëve tanë të marrin vendime financiare të informuara. Është jashtëzakonisht e rëndësishme të edukojmë vazhdimisht profesionalisht veten për të përmirësuar ekspertizën tonë teknike, njohuritë financiare dhe shërbimin për klientët tanë.

Telefon

+355 4 220 2010
+355 69 209 4490

Email

rezar.llukacej@kreston.al

Adresa

Rruga “Muhamet Gjollesha”
Hyrja B, Kati 6, Ap. B-6
Pranë “RING Center”
Tiranë, Shqipëri