Sektorët tanë

Tregu me pakicë

Kreston njeh industrinë e shitjes me pakicë nga brenda. aktiviteti në internet është gjithnjë e më i rëndësishëm, dhe ka një presion në rritje për tregtinë ndërkombëtare, në mënyrë që të sigurojë rritjen dhe luftimin e rritjes së kostove.

Shkenca Teknike dhe e Jetës

Sektori i teknologjisë dhe telekomunikacionit, media dhe shkencat e jetës po ecin me hapa gjigandë. Kreston ka kuptueshmëri të gjerë të tendencave dhe çështjeve gjithnjë e në ndryshim me të cilat përballet industria.

Firmat e Shërbimeve Profesionale

Kreston punon me një gamë të gjerë të ofruesve të shërbimeve profesionale, duke përfshirë firmat inxhinierike, arkitektët, bizneset e pasurive të patundshme, etj.

Bamirësi, jo për Fitim dhe Edukim

Kreston ka një traditë të fortë të ofrojë shërbime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë për sektorët e bamirësisë, jo-fitimprurëse dhe arsimore.

Sektori Publik

Kreston ka një përvojë të konsiderueshme duke punuar me klientët në qeverinë qendrore dhe lokale, shëndetësinë publike, arsimin, shërbimet publike dhe strehimin social, në të gjitha pjesët e botës.

Sporte

Kreston ka një përvojë të pasur duke ndihmuar organet sportive, klubet dhe profesionistët me kërkesat e tyre të kontabilitetit, duke siguruar që çështjet e tyre financiare të merren me efikasitet ndaj taksave.

Industria përpunuese

Shumë biznese po përdorin avantazhet e kostos së prodhimit në ekonomitë në zhvillim të Azisë Juglindore, Indisë, Brazilit dhe Evropës Qendrore dhe Lindore.

HORECA

Me kërkesat gjithnjë e në ndryshim të klientëve, firmat në industrinë e udhëtimit, mikpritjes dhe turizmit duhet të jenë plotësisht të përqendruar në biznesin e tyre.

Pasuri të paluajtshme dhe Ndërtimtari

Të operosh një biznes të suksesshëm do të thotë të merresh me kushtet e sotme ekonomike, siç janë rritja e kostove, konkurrenca, ndryshimi i rregulloreve dhe çështjet e punës.

Mjekësi dhe Shëndetësi

Disa firma Kreston përfshijnë konsulentë për menaxhimin e kujdesit shëndetësor të cilët janë të përkushtuar për nevojat e klientëve të tyre në rritje në një treg të kujdesit shëndetësor gjithnjë e më të rregulluar dhe konkurrues.

Sektori i Bujqësisë

Kërkesat e tregut dhe konkurrenca globale kanë çuar në metoda më të sofistikuara të punës në sektorin e bujqësisë, me prodhimin e të korrave dhe blegtorisë shumë të specializuar duke u bërë normë.

Nuk po e gjeni sektorin tuaj?

Ne mund t’ju ndihmojmë. Kreston ka vite përvojë pune në sektorë të ndryshëm; ne e kuptojmë që biznesi i secilit klient është unik. Ne mund të ofrojmë një shërbim cilësor për ju kurdo që ju keni nevojë për ne.

Telefon

+355 4 220 2010
+355 69 209 4490

Email

rezar.llukacej@kreston.al

Adresa

Rruga “Muhamet Gjollesha”
Hyrja B, Kati 6, Ap. B-6
Pranë “RING Center”
Tiranë, Shqipëri